Image001

Westergouwe

Weids wonen in Westergouwe

Westergouwe is de nieuwste wijk van Gouda en wordt de groenste, waterrijke nieuwbouwwijk van de Randstad. Door een grote waterplas en een weids natuur- en recreatiegebied van 45 ha, gaat Westergouwe zich karakteriseren door water en groen. De wijk ligt op fietsafstand van de historische binnenstad van Gouda, is centraal gelegen en goed bereikbaar.

Voor elk wat wils
Wonen in Westergouwe is voor iedereen bereikbaar. De wijk krijgt een grote diversiteit aan woningen en appartementen in verschillende typen en prijsklassen en biedt ook de mogelijkheid om een eigen huis te bouwen. 
Westergouwe is straks een wijk van zo’n 4.000 woningen. De bouw gebeurt in fases, tot 2018 bouwen we aan Westergouwe-I, met zo’n 470 woningen. Stapsgewijs worden buurtjes, elk een eigen karakter en identiteit, gebouwd en verkocht. Hierdoor gaan bewoners direct in een nette straat en opgeruimde buurt wonen.
In oktober 2015 is de allereerste paal geslagen in Westergouwe, sinds mei 2016 wonen de eerste mensen in Westergouwe. De voorbereidingen voor Westergouwe-II zijn inmiddels gestart.

Gouwe-VVV

Nieuwbouw of bestaande woning?

Gouda heeft niet alleen verrassende nieuwbouw, maar ook een heel gevarieerd aanbod van bestaande woningen. In de binnenstad vindt u sfeervolle panden, soms eeuwenoud, met oude plavuizen, gevelsteen en balkenplafonds. Of kiest u voor de gezelligheid van een kindvriendelijke woonwijk uit de jaren 90? Bekijk het aanbod op een van de woningsites, of informeer bij de verschillende makelaars in de stad. Toch liever een nieuwbouwhuis? Hieronder staat een heel scala aan verrassende nieuwbouwprojecten!

Large

23 herenhuizen in Gouda

Slim dat je hierop hebt gewacht!

Op de locatie van ‘de drie Notenboomen’  in Gouda worden 23 verrassend royale herenhuizen gebouwd, bestaande uit twee woningtypen. De woningen liggen op een zeer centrale locatie ten opzichte van het gezellige en bruisende centrum, NS-station, scholen, parken en uitvalwegen.

Prijzen van € 339.000,- tot € 389.000,-/van € 379.000 tot € 459.000,- v.o.n.
2805 Kb112A 0 0209023736

Bouwkavels Achterwillenseweg

Aan de Achterwillenseweg in Gouda liggen enkele bouwkavels die u volop mogelijkheden bieden om het huis van uw dromen te realiseren

De Achterwillenseweg ligt pal aan het Groene Hart. Het natuur- en recreatiegebied Goudse Hout ligt op een steenworp afstand. De Reeuwijkse plassen zijn haast te ruiken. Te voet en te fiets kunt u zo het weidse buitengebied in en wordt u omgeven door de grazende koeien. In de aangrenzende wijk Goverwelle vindt u een uitgebreid winkelcentrum met goede parkeermogelijkheden voor de dagelijkse boodschappen. Er is een gezondheidscentrum met huisartsen en fysiotherapeuten. Er zijn diverse scholen in de omliggende wijken aanwezig die veilig per fiets kunnen worden bereikt. Dat geldt ook voor het mooie historische centrum van Gouda.

Prijzen van € 297.000,- tot € 360.000,- v.o.n.
2809 Xx0 1208010141

Bouwkavels Westergouwe

De vrije kavels

De bouwrijpe kavels bevinden zich alle op Eiland 2. U heeft alle vrijheid om de kavelgrootte te bepalen alsmede het daarop te bebouwen woonhuis. Qua bouwstijl, grootte van het object etc. zijn er alle mogelijkheden. Er mag welstandsvrij gebouwd worden. Ook is het mogelijk om bijvoorbeeld grond met uw vrienden/familie of huidige buren te kopen en daar bijvoorbeeld een twee-onder-een-kapwoning of met als collectief particulier opdrachtgeverschap (CPO) te bouwen.

Prijzen vanaf € 512,- per m2 incl. btw
19940 Era Westergouwe 08 72Dpi

Aan de Jachtvijver

12 luxe twee-onder-eenkapwoningen in Westergouwe

Houdt u van rust en comfort? Dan bent u aan de Jachtvijver in Westergouwe helemaal op uw plek. Hier worden straks 12 luxe twee-onder-eenkapwoningen gebouwd met een woonoppervlakte tussen de 152 m² en 175 m². Ze hebben allemaal een eigen garage en grenzen met hun tuin aan de archeologische vijver. Meld u aan voor de nieuwsbrief en u bent als eerste op de hoogte van het laatste nieuws.

Prijzen vanaf circa € 455.000,- v.o.n.
Viavesta Goudrand Fase 3

Goudrand 3

Hoe wilt u wonen?        VERKOCHT ONDER VOORBEHOUD

Wilt u ook prachtig wonen in een landelijke omgeving? De verkoop van het project GOUDRAND 3, bestaande uit 12 twee-onder-een-kapwoningen en 10 eengezinswoningen in Westergouwe, is gestart! Goudrand wordt een buurt waarin het goed wonen is. Het kleinschalige project is onderdeel van de nieuwe woonwijk Westergouwe, die zich kenmerkt door een enorme diversiteit en opvallend veel aandacht voor natuur en recreatie. Met een grote waterplas, fraaie parken en heel veel groen woont u in een heerlijk landelijke omgeving.

van € 227.500,- tot € 449.900,- v.o.n.
2807 Cc28 0 0126035724

Watervilla’s in Gouda

Wilt u wonen op een van de mooiste locaties van Gouda direct aan de Hollandsche IJssel met uitzicht op de Haastrechtse Molen? 

Dan is wonen in de Watervilla een unieke kans voor u. In de Watervilla woont u aan de rustig gelegen Goejanverwelledijk, maar ook op fiets- en loopafstand van het centrum van Gouda en diverse (winkel-)voorzieningen. Elke woning heeft twee privéparkeerplaatsen op eigen terrein. De fraai vormgegeven villa’s zijn zo ontworpen dat de bijzonderheden van de locatie zo veel mogelijk benut worden. U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om de woning anders in te delen en volledig af te stemmen of uw ideale woonsituatie. De keuze is aan u!

Prijzen van € 775.000,- tot € 825.000,-
Exterieur Render 1

Gouds wonen

Zoveel mensen, zoveel wensen

Bouwen is gelukkig niet langer het neerzetten van een rijtje compromisloze eenheidsworsten. De tijd dat er door iedereen, behalve de toekomstige bewoner, werd bepaald hoe het moest worden en hoe het eruit kwam te zien, is voorbij. Wij zeggen dat het niet meer van deze tijd is dat je alleen de kleur van het tegeltje voor het kiezen hebt!

Dit is Consumentgericht Bouwen binnen het project Gouds Wonen, waarbij 15 nieuwbouwwoningen gebouwd zullen worden.

Vanaf € 195.000,- v.o.n.
19940 Era Westergouwe 03 72Dpi

Aan de Nieuwe Stadskade

66 Kadewoningen in Westergouwe

Wil jij nét even iets anders? Maar wel lekker veel ruimte en luxe? Dan is de Nieuwe Stadskade in Westergouwe echt iets voor jou. Hier krijgt elk huis zijn eigen karakter door de variatie in gevels. Alle woningen zijn groot, licht en op veel manieren in te delen. Kortom, geen enkele Kadewoning is straks hetzelfde. Niet aan de buitenkant en niet aan de binnenkant. Kijk alvast voor inspiratie op de site of kom naar de start van de verkoop op 31 augustus!

Prijzen van € 290.000,- tot € 515.000,- v.o.n.
Middenwillens 17490 Ext 02 Kopie

Middenwillens fase 3

Wonen in de sfeer van de jaren 30     VERKOCHT ONDER VOORBEHOUD

In de derde en tevens laatste fase is er ditmaal ruimte voor 14 koopwoningen. Het plan omvat 2 hoekwoningen, 10 rijwoningen en 2 twee-onder-een-kapwoningen. De woningen zullen wederom ontworpen worden in de voor Middenwillens kenmerkende jaren 30-stijl. De verkoop van fase 3 is nog niet gestart: naar verwachting wordt dat medio 2017. De afgebeelde woning is een woning uit fase 2.

naar verwachting van ca. € 225.000,- tot ca. € 500.000,- v.o.n.
  • = Koop
  • = Huur