Agnietenstraat 2

53 SOCIALE HUURAPPARTEMENTEN AGNIETENSTRAAT

Woonplezier voor kleine huishoudens

Woningcorporatie Mozaïek Wonen in Gouda verbouwt het voormalige stadskantoor aan de Agnietenstraat in Gouda tot 53 sociale huurappartementen. De appartementen hebben na de verbouwing diverse woonvormen: studio’s, twee- en driekamerappartementen. Een toekomstig woonplezier voor kleine huishoudens waaronder starters (jongeren), statushouders en wonen onder begeleiding; het is dicht bij voorzieningen en betaalbaar! De start van de verhuur is gepland vóór de zomer van 2017, de oplevering van de woningen aan het einde 2017.

Gouwe-VVV

Kopen? Of huren?

Gouda heeft niet alleen een heel gevarieerd aanbod van koopwoningen. Ook huurders vinden er het ideale huis. Van sociale huurwoningen tot huurhuizen in de vrije sector. In de sfeervolle binnenstad, of in een rustige, kindvriendelijke woonwijk buiten het centrum. Bekijk het aanbod op een van de woningsites, of informeer bij de verschillende makelaars in de stad!

13312-10 gouda Gloucester-Kongsbergstraat DSC 1163

Kongsbergstraat e.o.

Ruime eengezinswoningen in groene rustige wijk Mammoet-Oost

In de woonwijk Mammoet-Oost, aan de rand van Bloemendaal en op enkele minuten loopafstand van de Reeuwijkse plassen, vindt u 96 gerenoveerde eengezinswoningen in diverse typen. Enkele met een speelse Z-vormige woonkamer, vier slaapkamers en bergruimte op de tweede etage. Vloeroppervlak circa 115 m². Hardhouten kozijnen met natuurstenen vensterbanken, isolerende beglazing op de begane grond. Het dak en de gevel zijn extra geïsoleerd. Alle woningen hebben een stenen, al dan niet aangebouwde, berging. Voorzien van nieuwe hr-ketel en inbraakwerend hang- en sluitwerk.

Vanaf € 850,00 per maand
  • = Koop
  • = Huur